Metta:

May you be happy,
May you be liberated,
May you be full of love,
compassion, goodwill,
harmony and peace...
May you share in my merits :)


Amorah


Wie ben ik

Ik ben Amorah, ik ben 45 jaar. Ik bewandel al jaren het pad van zelfontwikkeling en bewustwording. Ik heb geleerd om mezelf steeds beter te begrijpen, mezelf te accepteren in alle delen van mezelf en bovenal mezelf lief te hebben. Deze weg gaat onophoudelijk door, het is er een van vallen en opstaan. Het is een heel dankbaar pad, want hoe verder je je op het pad begeeft, hoe meer je de vruchten plukt van je ontwikkeling.

 

Achtergrond

In de afgelopen 19 jaar heb ik verschillende opleidingen en cursussen gedaan om mezelf te ontwikkelen. Het begon allemaal 19 jaar geleden met een Reiki inwijding. Dit was het begin van een grote verandering in mijn leven. Met mijn reiki inwijding werd mijn honger naar kennis en naar bewustwording en persoonlijke ontwikkeling aangewakkerd. Ik verslond het ene naar het andere boek en volgde verschillende opleidingen om dichter bij mezelf te komen en om andere mensen te ondersteunen om hetzelfde te doen. Ik ben o.a. opgeleid tot natuurgeneeskundig energetisch therapeut, Cosmic en flower therapeut, Healing arts therapeut, mindfulness trainer, life coach, sjamanistisch healer en seksuologisch lichaamswerker.

 

Ik heb meerdere internationale tantracursussen gevolgd en blijf me hierin verdiepen en ontwikkelen.

 

Verder beoefen ik zo´n 7 jaar Vipassana meditatie (inzichtmeditatie). Elk jaar ga ik 10 dagen in retraite om me verder te ontwikkelen in Vipassana meditatie. Dit brengt diepe uitzuiveringen.

 

Ik geef mijn sessies vanuit de hoogste liefde. Elke sessie wordt gegeven in verbinding met het hogere zelf en de ziel van de persoon die ik mag begeleiden. Ik stuur zo min mogelijk tijdens de sessies. Ik handel als kanaal en laat de goddelijke liefde door mij werken.

 

 

Meer over mijn naam

Amorah is niet mijn geboortenaam, maar mijn tantrische naam. De naam Amorah bestaat uit 3 delen. Ah-Mo-Rah. De lettergrepen betekenen : “Ah” is een universeel geluid voor goddelijke liefde; “Mo” voor moeder, “Rah” voor heilige vader. Samen betekenen ze geliefde van, of goddelijke liefde van de heilige Moeder en heilige Vader. Deze naam heeft voor mij veel betekenis, ik voel me ermee verbonden en ik draag hem dan ook met veel waardigheid.

 

 

Positieve effecten

Tantra heeft me naar een plek gebracht waar mijn ware vrouwelijkheid leeft. In mijn lichaam en in mijn hart. Tantra heeft me geleerd om mijzelf en mijn lichaam te omarmen. Om mezelf te zien als een tempel van liefde… Is er een beter cadeau dat ik mezelf kan geven?! Ik voel me gezegend…

 

Tantra is een manier van leven, een pad van spirituele groei. Voor de meeste mensen is het niet eenvoudig om een verbinding te maken met het hart van tantra en hun innerlijke ziel. Het tantrische pad is niet voor iedereen weggelegd. Het is voor iedereen toegankelijk, maar niet iedereen is geïnteresseerd om het pad te bewandelen. Dit is ok. Zonder het te beoefenen kun je nog steeds proeven van de positieve effecten van tantra met de hulp van iemand anders.

 

Ik ben dankbaar dat ik dit werk mag doen en dat ik mensen een mooie diepgaande ervaring mag meegeven. Met alle liefde in mijn hart nodig ik je uit om de ervaring aan te gaan…

 

 

Mijn cadeau aan jou

Met mijn volledige aanwezigheid nodig ik je uit om op een innerlijke reis te gaan. Laat me je aanraken met mijn liefde, laat me je inspireren vanuit de bron, masseren met mijn handen en mijn lichaam en laat me je een bijzondere ervaring schenken. Een tantrische ervaring.

 

Ik wil je graag ontmoeten en je leren kennen.

 

Warme groet

 

Namasté

Amorah

Amorah


Amorah


Wie ben ik

Ik ben Amorah, ik ben 45 jaar. Ik bewandel al jaren het pad van zelfontwikkeling en bewustwording. Ik heb geleerd om mezelf steeds beter te begrijpen, mezelf te accepteren in alle delen van mezelf en bovenal mezelf lief te hebben. Deze weg gaat onophoudelijk door, het is er een van vallen en opstaan. Het is een heel dankbaar pad, want hoe verder je je op het pad begeeft, hoe meer je de vruchten plukt van je ontwikkeling.

 

Achtergrond

In de afgelopen 19 jaar heb ik verschillende opleidingen en cursussen gedaan om mezelf te ontwikkelen. Het begon allemaal 19 jaar geleden met een Reiki inwijding. Dit was het begin van een grote verandering in mijn leven. Met mijn reiki inwijding werd mijn honger naar kennis en naar bewustwording en persoonlijke ontwikkeling aangewakkerd. Ik verslond het ene naar het andere boek en volgde verschillende opleidingen om dichter bij mezelf te komen en om andere mensen te ondersteunen om hetzelfde te doen. Ik ben o.a. opgeleid tot natuurgeneeskundig energetisch therapeut, Cosmic en flower therapeut, Healing arts therapeut, mindfulness trainer, life coach, sjamanistisch healer en seksuologisch lichaamswerker.

 

Ik heb meerdere internationale tantracursussen gevolgd en blijf me hierin verdiepen en ontwikkelen.

 

Verder beoefen ik zo´n 7 jaar Vipassana meditatie (inzichtmeditatie). Elk jaar ga ik 10 dagen in retraite om me verder te ontwikkelen in Vipassana meditatie. Dit brengt diepe uitzuiveringen.

 

Ik geef mijn sessies vanuit de hoogste liefde. Elke sessie wordt gegeven in verbinding met het hogere zelf en de ziel van de persoon die ik mag begeleiden. Ik stuur zo min mogelijk tijdens de sessies. Ik handel als kanaal en laat de goddelijke liefde door mij werken.

 

 

Meer over mijn naam

Amorah is niet mijn geboortenaam, maar mijn tantrische naam. De naam Amorah bestaat uit 3 delen. Ah-Mo-Rah. De lettergrepen betekenen : “Ah” is een universeel geluid voor goddelijke liefde; “Mo” voor moeder, “Rah” voor heilige vader. Samen betekenen ze geliefde van, of goddelijke liefde van de heilige Moeder en heilige Vader. Deze naam heeft voor mij veel betekenis, ik voel me ermee verbonden en ik draag hem dan ook met veel waardigheid.

 

 

Positieve effecten

Tantra heeft me naar een plek gebracht waar mijn ware vrouwelijkheid leeft. In mijn lichaam en in mijn hart. Tantra heeft me geleerd om mijzelf en mijn lichaam te omarmen. Om mezelf te zien als een tempel van liefde… Is er een beter cadeau dat ik mezelf kan geven?! Ik voel me gezegend…

 

Tantra is een manier van leven, een pad van spirituele groei. Voor de meeste mensen is het niet eenvoudig om een verbinding te maken met het hart van tantra en hun innerlijke ziel. Het tantrische pad is niet voor iedereen weggelegd. Het is voor iedereen toegankelijk, maar niet iedereen is geïnteresseerd om het pad te bewandelen. Dit is ok. Zonder het te beoefenen kun je nog steeds proeven van de positieve effecten van tantra met de hulp van iemand anders.

 

Ik ben dankbaar dat ik dit werk mag doen en dat ik mensen een mooie diepgaande ervaring mag meegeven. Met alle liefde in mijn hart nodig ik je uit om de ervaring aan te gaan…

 

 

Mijn cadeau aan jou

Met mijn volledige aanwezigheid nodig ik je uit om op een innerlijke reis te gaan. Laat me je aanraken met mijn liefde, laat me je inspireren vanuit de bron, masseren met mijn handen en mijn lichaam en laat me je een bijzondere ervaring schenken. Een tantrische ervaring.

 

Ik wil je graag ontmoeten en je leren kennen.

 

Warme groet

 

Namasté

Amorah

Amorah

Metta:

May you be happy,
May you be liberated,
May you be full of love,
compassion, goodwill,
harmony and peace...
May you share in my merits :)

Developed and created by TripleDot Design 2016